Restaurant

Restaurant

Plat du jour et une petit de carte regionale


Op het terras en in restaurant “le Garage” kunt u op bescheiden schaal genieten van meer of minder uitgebreide maaltijden. Met grote regelmaat kunt u in de ochtend inschrijven voor een heerlijke BBQ, saumon d’Allier, een confit de canard, du joue de porc e.d..
Het is ook mogelijk om friet, pizza’s en hartige taart e.d. te bestellen en af te halen.

Ook met uw individuele wensen willen wij graag rekening houden. Met uw maaltijd serveren wij desgewenst (licht alcoholische) dranken. Het is ook mogelijk om een plat du jour mee te nemen naar uw verblijf

Voor de kinderen zijn er altijd aanpassingen mogelijk en de tarieven worden laagdrempelig gehouden.

Pain et petit dejeuner


In “le Garage” kunt u elke ochtend vanaf 08:00 uur het verse brood ophalen dat u daags tevoren heeft besteld. Op bestelling wordt er in de ochtend ook een petit dejeuner geserveerd op het kleine terras voor het maison of in “le Garage”.
Leuk om u zelf mee te verwennen en handig op de dag van vertrek.

Petit terrasse


Rondom “le Garage” en bij het “maison” hebben wij een rustig, klein terrasje ingericht. U kunt bij ons altijd terecht om gezellig te zitten, een drankje, soms een kleine snack of wat dan ook. U bedient uzelf door eenvoudig uw dranken uit de koelkast te nemen en uw gebruik op te schrijven. Aan het eind van uw verblijf komt alles op de rekening te staan.

error: Content is protected !!