Voorwaarden

Voorwaarden

Voorwaarden


Door het mailen van een reserveringsopdracht neemt u een optie op de door u gewenste accommodatie. U ontvangt daarvan een bevestiging met nadere informatie, waarop tevens het door u (vooruit) te betalen bedrag staat vermeld.

Uw optie blijft tot 8 weken voor uw aankomstdatum gegarandeerd en verandert in een reservering vanaf het moment waarop wij uw aanbetaling ontvangen. Van die ontvangst krijgt u een bevestiging.

Bij uw annulering of wijziging van de opdracht binnen 8 weken voorafgaande aan of tijdens uw verblijf wordt op deze betaling voor het geannuleerde/gewijzigde deel geen teruggave verricht.

Indien u zonder berichtgeving niet op de aangekondigde dag van aankomst verschijnt heeft de beheerder vanaf de eerstvolgende dag het recht om de reservering eenzijdig te annuleren en de betreffende accommodatie aan anderen te verhuren

• Automatisch weektarief voor elke aaneengesloten periode van 7 dagen.
Voor het verblijfsdeel waarvoor geen weektarief geldig kan zijn wordt het passende nachttarief berekend.
• Bij de tarieven voor de vaste accommodaties is het gebruik van energie inbegrepen.
• Alle tarieven zijn exclusief toeristenbelasting.
• U bent aansprakelijk voor eventuele schade die u of 1 van uw evt. groepsgenoten aan de accommodatie of eigendommen van
la Grenouille toebrengt.
• Huisdieren dienen op het terrein te allen tijde aangelijnd te zijn.
• Open vuur is op het terrein niet toegestaan.

Bedlinnen € 10,00 p.p.p.w
Dekbed (200×140) € 15,00 p.p.p.w
Kinderbedje gratis

Eindschoonmaak € 10,00 per Chambre en € 25,00 voor Gite

U bent als gast van la Grenouille bijzonder welkom. Wij gaan er van uit dat u rekening houdt met andere gasten, de bewoners en natuur en milieu.

La Grenouille aanvaardt voorts op geen enkele wijze enige aansprakelijkheid voor schade of letsel, die u tijdens uw verblijf bij la Grenouille oploopt.

Het gebruik van de ruimte en de faciliteiten geschiedt derhalve geheel op eigen risico.
De gemaakte kosten komen tijdens uw verblijf op uw rekening te staan. Houdt u er rekening mee dat er op la Grenouille uitsluitend contant kan worden betaald. Uw gehele rekening dient een dag voor uw vertrek te worden voldaan.

error: Content is protected !!